Poor Decisions

Uit: Zwolle - Nederland

Poor Decisions is een "Plug & Play Punk 'n Roll" band uit Zwolle.
Ze zijn begonnen in de zomer van 2006 met het idee om een eenmalig optreden te geven voor familie en vrienden. Ze gingen hard op zoek naar covers voor die avond en het eerste nummer dat ze in de oefenruimte speelden was het nummer "Crucified" van "Agnostic Front". Het eenmalige optreden is echter nooit gegeven want het duurde niet lang voordat ze eigen nummers gingen schrijven.

De naam kwam naar boven door een cd van "The Real McKenzies". Een nummer van hun cd heet "Pour Decisions" welke werd omgezet naar "Poor Decisions".
Van pop-punk tot hardcore, van ballads tot working class streetpunk. De verschillende muzikale invloeden van de bandleden loopt zeer uiteen.
Deze verschillende invloeden komen terug in hun muziek met een geheel eigen, simpele, strakke en prettig luisterde sound. Het best te omschrijven als “Plug & Play Punk’n Roll”.
De inhoud van de teksten worden gehaald uit het dagelijks leven. Of het nu over een feestje gaat of over de up en downs van het leven, ze kunnen alles kwijt in hun teksten.
Motivatie is tot op de dag van vandaag aanwezig. Poor Decisions is hard aan het werk om hun muziek zoveel mogelijk te laten horen.

OUDE OPTREDENS VAN Poor Decisions

  • 19 dec `09
  • 18 dec `09
  • 21 nov `09
  • 14 nov
  • 07 nov `09

KOMENDE OPTREDENS VAN Poor Decisions

Wij hebben geen informatie over komende shows van Poor Decisions. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Poor Decisions