ARTIEST: Paceshifters

print
mail to friend
Uit: Wijhe, Overijssel. - Nederland

Paceshifters is een Nederlands powerrock trio, opgericht in juni 2008 door de broertjes Paul en Seb Dokman. Aangevuld met drummer Koen Klarenbeek heeft de band een start gemaakt waar de meeste bands van dromen. De band bracht al een split-CD uit met de Amerikaanse rocklegendes van de Supersuckers en om de jongensdroom helemaal compleet te maken mocht de band ook mee op tour naar o.a. Engeland, Duitsland, Zwitserland en België.

Na dit avontuur volgde al snel het volgende hoofdstuk: Paceshifters vlammen onder de vleugels van Peter Pan Speedrock. Paceshifters nam zelf het heft in handen en vroeg Peter Pan Speedrock frontman Peter van Elderen om hun nieuwe single te produceren. Deze vinyl 7" single kwam in november 2009 uit. En dit resulteerde in een optreden bij "De Wereld Draait Door" op vrijdag 20 november 2009. In 2012 komt het album "Home" uit.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (87) oude optredensreadmore

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (87) oude optredensreadmore

FOTO'S VAN Paceshifters

Foto Paceshifters te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011 Foto Paceshifters te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Paceshifters te Deep Purple - 4/12 - HMH Foto Paceshifters te Cortonville Presenteert - 11/11 - Hedon Foto Paceshifters te Cortonville Presenteert - 11/11 - Hedon Foto Paceshifters te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011
 
Bekijk alle 25 foto's van Paceshiftersreadmore

Paceshifters NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar chinoisdef
chinoisdef
no user avatar
jeejem
Avatar johan152
johan152

In het wil graag live zien lijstje van

Avatar mi-jah
mi-jah
no user avatar
zout
Avatar johan152
johan152
no user avatar
Loezje

Live gezien door:

Avatar lowlander03456
lowlander03
Avatar Debtjuh
Debtjuh
Avatar KingRichard
KingRichard
Avatar johan152
johan152