The Dark (Anouk Tribute)

Zonder enige reserve mag de Nederlandse zangeres Anouk gerust de meest succesvolle zangeres van de Lage Landen genoemd worden. Vanaf 1997 scoorde ze hit na hit, getuige een erelijst waarop succesvolle singles als “Nobody’s wife”, “Girl”, “The Dark”, “RU kiddin’ me” en “It’s so hard” niet misstaan. Met haar unieke dijk van een stem, vol soul, en een enorme krachtige performance, speelde ze meerdere malen Pinkpop, Rock Werchter en niet te vergeten een uitverkocht Gelredome plat.

Dé Nederlandse Anouk tribute, The Dark, weet de live ambiance van een Anouk concert als geen ander te benaderen. Vijf door de wol geverfde instrumentalisten en een stoot van een zangeres, met een dijk van een stem, voeren je in een zeer afwisselende show dwars door het repertoire van de enige echte rockdiva van de Lage Landen! Met The Dark haal je een avondje onvervalst rocken in huis, eerlijk en recht uit het hart.

OUDE OPTREDENS VAN The Dark (Anouk Tribute)

  • 14 - 15   sep
  • 23 - 24   jul
  • 25 jun
  • 10 jul
  • 27 - 28   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN The Dark (Anouk Tribute)

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Dark (Anouk Tribute). Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Dark (Anouk Tribute)

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: