ARTIEST: Glennis Grace

print
mail to friend

Grace (echte naam Glenda Batta) won in 1994 als zestienjarige de Soundmixshow als Whitney Houston. Ze sleepte hiermee een platencontract in de wacht en haar eerste single I'm Gonna Be Strong behaalde nog datzelfde jaar de dertiende plaats in de Nederlandse Top 40. Haar eerste album Real Emotion uit 1995 deed echter vrij weinig. Ook de daaropvolgende singles stonden niet garant voor succes.

Vanaf 1996 werd het stiller rondom de zangeres. Grace maakte voor het label Koch nog wel de single Goodbye. Ze verhuisde naar Diemen en volgde in de periode 1998-2000 een opleiding aan de Frank Sanders Academie te Amsterdam. Grace stond sporadisch in de schijnwerpers zoals in 1999 tijdens een medley uit de West Side Story samen met Frans Bauer in Ahoy'. In 2002 stond de zangeres weer in Ahoy', ditmaal als gastzangeres tijdens In Concert In The Round van René Froger. Ze deed ook mee op de duettenplaat Gordon&Friends van zanger Gordon.

In 2003 zag haar tweede album Secrets Of My Soul het levenslicht. Omdat er een aantal bekende internationale namen aan dit album hadden meegewerkt, werd er nogal wat van verwacht, maar de plaat flopte. Uitgebrachte singles als Always On My Mind en Absolutely Not deden het ook niet goed en opnieuw raakte de zangeres in de vergetelheid.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (79) oude optredensreadmore

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (79) oude optredensreadmore

FOTO'S VAN Glennis Grace

Foto Glennis Grace te Night of The Proms 2012 Foto Glennis Grace te Night of The Proms 2012 Foto Glennis Grace te Night of The Proms 2012 Foto Glennis Grace te Samen voor Oranje - 30/4 - Ahoy Foto Glennis Grace te Samen voor Oranje - 30/4 - Ahoy Foto Glennis Grace te Samen voor Oranje - 30/4 - Ahoy
 
Bekijk alle 6 foto's van Glennis Gracereadmore

Glennis Grace NIEUWS

Al het Glennis Grace nieuwsreadmore

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

no user avatar
passietje
no user avatar
Ramon234
no user avatar
chucky0502

In het wil graag live zien lijstje van

no user avatar
chucky0502
no user avatar
passietje
no user avatar
Ramon234
no user avatar
Linn018

Live gezien door:

Avatar Marizzzz
Marizzzz
Avatar AD/HD
AD/HD
Avatar pijnacker
pijnacker
Avatar Nikos
Nikos