The Queen Spectacular

Engeland

The QUEEN Spectacular is een ode aan de wereldberoemde band Queen. Na het enorme succes van de Londense zanger Patrick Myers als Freddie Mercury was snel duidelijk dat hij als enige invulling kan geven aan deze nieuwe, fenomenale show, die nu zijn première voor Europa beleeft. Een unieke visuele ervaring, waarin de talloze hits van de superformatie Queen nog eenmaal de revue zullen passeren: 'Bicycle Race', 'Somebody to love', 'We Are The Champions', 'Don't Stop Me Now', 'Crazy Little Thing Called Love', 'Another One Bites The Dust', 'Radio Ga Ga', 'I Want To Break Free', en vele andere legendarische nummers. Natuurlijk zal ‘Bohemian Rhapsody’ niet ontbreken, eind 2007 weer op nummer 1 van de TOP 2000 van Radio 2, en nog onlangs door de BBC uitgeroepen tot 'beste popsong aller tijden'.

In The QUEEN Spectacular presenteert zanger Patrick Myers de 'ultimate real live QUEEN experience'. Myers, die zowel in zang als in uiterlijk een verbluffende gelijkenis met Freddie Mercury vertoont, weet op sublieme wijze de sfeer op te roepen van de Queen concerten van weleer. Zijn talenten als entertainer, gecombineerd met een band die moeiteloos de muzikale hoogstandjes van Brian May, John Deacon en Roger Taylor voor het voetlicht brengt, maken The QUEEN Spectacular tot een onvergetelijk evenement. Een groots opgezet spektakel dat niet alleen de ongelooflijk muzikale professionaliteit evenaart, die typerend was voor de originele Queen concerten, maar met een verrassend podium, prachtige kostuums, overweldigende lichteffecten, lasershows, vuurwerk en andere special effects ook garant staat voor een fenomenale visuele ervaring. Een eigentijds, passend eerbetoon aan een legendarische band; niet te missen voor de echte Queen liefhebber.

OUDE OPTREDENS VAN The Queen Spectacular

  • 06 jun `09
  • 13 jun `08

KOMENDE OPTREDENS VAN The Queen Spectacular

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Queen Spectacular. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Queen Spectacular

Live gezien door: