The Doors Experience

Uit: Wenen - Oostenrijk

THE DOORS EXPERIENCE is de act die de gedachte van Jim Morrissen en the Doors levend houdt, met een creatie van hun legendarische live-sound en stageperformance. Decianne na de dood van frontman Jim Morrisson gaat THE DOORS EXPERIENCE door met het hypnotiseren van DOORS fans van alle leeftijden, op een manier die maar weinig
bands is gelukt. Verwacht songs als Light My Fire, Break on Through, The End, Alabama Song, Touch Me, Roadhouse Blues en People Are Strange. Het publiek kan bij deze show niet stil blijven zitten, raakt in trance en kan niet stoppen met dansen.
In vergelijking met de klassieke setup van The Doors (orgel, gitaar en drums) heeft THE DOORS EXPERIENCE een bassist (zoals bij alle studio-opname van The Doors) en een electrische piano toegevoegd aan de line-up, om zo nog beter de nummers als Riding on A Stom en LA Woman te kunnen spelen.
Meer dan 40 nummers van The Doors zitten in het repertoire, allemaal authentiek. De band is opgericht door zanger Jason "Jim" Boiler en tourt regelmatig met veel succes door Europa.
Kenners noemen het de beste Europese Doors Tribute band: door de hoge muzikale standaard en de adembenemende performance van de zanger, die veel weg heeft van Jim Morrisson zelf, qua uiterlijk, gedrag, charisma en uiteraard stem, zonder afbreuk te doen aan de persoon, de authentieke Jim Morrisson.

OUDE OPTREDENS VAN The Doors Experience

  • 24 okt `10
  • 23 okt `10
  • 22 okt `10
  • 24 okt `09
  • 23 okt `09
  • 21 dec `08

KOMENDE OPTREDENS VAN The Doors Experience

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Doors Experience. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Doors Experience

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: