Eugene McGuinness

Uit: Londen - Engeland

Je hebt getalenteerde muzikanten en je hebt zeer getalenteerde muzikanten. Eugene McGuinness behoord tot die tweede categorie. De amper 23-jarige Londenaar, die eruit ziet alsof hij een van de Arctic Monkeys is, doorkruist allerlei popmuziekgenres op een speelse manier. Zijn stem heeft een aparte, warme klankkleur, de teksten zijn slim en vol met rake typeringen. Je hoort skiffle, jaren ’30 weemoed, de Engelse kust en de Ierse pub, een beetje Patrick Watson, een beetje Beirut en een beetje The Kinks. De charmante popliedjes worden ingekleurd met gekke geluidjes en elektronische apparaten. Ze zijn enerzijds modern en anderzijds lijken ze uit een andere tijd afkomstig. McGuinness’ debuut werd uitgebracht door Domino Recordings.

OUDE OPTREDENS VAN Eugene McGuinness

  • 30 - 02   apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Eugene McGuinness

Wij hebben geen informatie over komende shows van Eugene McGuinness. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

CD-RECENSIES

Eugene McGuinness The Early Learnings of Eugene McGuinness cover

Eugene McGuinness - The Early Learnings of Eugene McGuinness

The Early Learnings Of Eugene McGuinness is het debuut van de Engelse singer-songwriter Eugene McGuinness . In Eugene’s thuisland verscheen deze...

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: