Silverius

Nederland

“Na 25 jaar publiek vermaken met het draaien van muziek, weet je dat niet alles zo maar kan”. “Ieder genre verdient respect”

In 1969 wordt in Amsterdam Silveer van Deinsen, beter bekend als DJ Silverius, geboren. Het dj'en zit hem al vanaf de middelbare school in het bloed. Zo draait hij op klassenavonden, examenfeesten en maakt hij mixtapes voor veel van z’n vrienden, familie en buurtgenoten.

Vanaf 1989 gaat Silverius werken bij platenzaak Rhythm Import en vanaf dan gaat het hem voor de wind. Hij draait op verschillende swingbeatparty’s door heel Nederland. Hij opent voor R.Kelly in de Escape en voor Keith Sweat in de Heineken Music Hall. Daarnaast laat house hem ook niet ongemoeid en draait hij met onder anderen Erick-E op de afterparties in Pacha Amsterdam.

Ondanks het enorm drukke schema van Silverius maakt hij nog steeds tijd vrij voor zijn passie: het dj'en. Vanaf eind jaren '90 draait hij regelmatig voor MTV als resident van de chill out op Climax-parties. en op de MTV Extreme-feesten.
Door de jaren doet hij bijna alle belangrijke Amsterdamse clubs aan. Ook in de rest van Nederland staat hij regelmatig achter de draaitafels.

Ook op festivals is Dj Silverius te gast geweest, zo waren daar Dance Valley, Housequake, Rock it Open Air en City Slam, maar ook de onvergetelijke Radio Veronica;s 80’s&90’s Hits The Party in de Heineken Music Hall, met Oud en Nieuw op de Dam in Amsterdam voor 35.000 man, en met Koninginnenacht en dag op het Domplein in Utrecht!!

OUDE OPTREDENS VAN Silverius

  • 20 jun
  • 31 aug
  • 09 mrt
  • 05 aug
  • 22 - 27   jun
  • 31 dec `08
  • 12 - 13   jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Silverius

Wij hebben geen informatie over komende shows van Silverius. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Silverius

Silverius NIEUWS