PostScriptum

Noorwegen

PostScriptum kende in 2005 hun live debut op het grootste Scandinavische club festival. De twee shows die ze daar speelden, waren zo fenomenaal dat ze heel wat media-aandacht kregen.

Hun EP 'pre post' brachten ze uit onder hun eigen label Postrecordings en de single 'One Day' werd grijs gedraaid op zowel radio als TV.

In 2006 werden de singles 'One Day' en 'Your Eyes' overal in Europa opgepikt door de radiozenders. 'Your Eyes' werd tot 'Hit des Tages' gebombardeerd door de leidende duitse muziekwebsite MyOwnMusic.de waardoor ze nog meer te horen waren op de radio en het mogelijk was om hun EP in Duitsland te lanceren.
Dit gebeurde met groot succes en ze sloten, hoog genoteerd in de hitlijsten, het jaar af.

2007 werd hét jaar van PostScriptum: in het begin van het jaar werden ze door het Noorse Grammy Commitee niet alleen gevraagd voor een live optreden tijdens de Awards-uitreiking, maar kregen ze ook een Grammy voor de 'best unsigned band"!

Hun debutalbum Prophet:Deny werd in april uitgebracht in Noorwegen, gevolgd door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland onder het label India-records.de en toerden ze door Noorwegen en Duitsland. In november volgde de albumrelease in de Benelux en wat later verscheen hun single 'Where did my love go' op een compilatiecd in China!

KOMENDE OPTREDENS VAN PostScriptum

Wij hebben geen informatie over komende shows van PostScriptum. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

CD-RECENSIES

PostScriptum Prophet:Deny cover

PostScriptum - Prophet:Deny

Begin 2005 is deze band opgericht en twee jaar later ligt hun debuutalbum in de schappen. Ze zijn doorgebroken dankzij een televisieprogramma in Noorwegen. Hebben al verschillende grote festivals...

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Live gezien door: