2-Late

Uit: Venray - Nederland

5 jongeren, 1 bandje. Dat is snel samengevat wat de basis van 2-late is. Maar er is meer dan alleen deze ruwe cijfers, die niet vertellen dat de band begon rondom 3 jongens die allen een instrument bespeelden en bij elkaar in de klas zaten. Diezelfde cijfers vertellen ook niet over de zangeres en drummer die het drietal kwam versterken om ervoor te zorgen dat 2-late nu nog bestaat.

In 2002 werd een bandje opgericht, met als missie Pop/Rock. Invloeden kwamen en gingen, net zoals de bandleden. Totdat de juiste zangeres werd gevonden met de juiste spirit, en de goede drummer met een fantastisch gevoel voor ritme en rock. Enthousiast als ze waren gaven ze zich op voor PopSport, namen 2 managers aan en wonnen de Publieksprijs.

Maar 2-late is meer dan die opsomming van feiten. De chemie in de repetitieruimte, het gevoel bij het opnemen van de demo, de kick bij het optreden: deze jongeren weten wat ze willen. Hun nummers hebben soms wat weg van grotere artiesten, zoals de Red Hot Chili Peppers of Anouk, maar het is altijd hun eigen sound. En ze zijn niet bang die sound te laten horen: Venray Muziek Totaal, 013, OJC Watjang, de regio weet dat 2-late leeft.

Ze zijn nog jong, maar dat kan niet wegnemen dat ze écht talent hebben. En er echt zin in hebben. Bijna geen uitnodiging voor een optreden dat wordt afgeslagen, bijna geen interview dat niet wordt gedaan. 2-late is er klaar voor, dus houd ze in ieder geval in de gaten. Wie weet kom je ze over een tijdje nog tegen in een hitlijst.

OUDE OPTREDENS VAN 2-Late

  • 07 feb `09
  • 22 feb `08
  • 21 okt
  • 22 apr `07

KOMENDE OPTREDENS VAN 2-Late

Wij hebben geen informatie over komende shows van 2-Late. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN 2-Late

Live gezien door: