DJ V

Han van de Veerdonk, beter bekend als DJ V, heeft sinds zijn elfde een passie voor, hoe kan het ook anders, het dj-en. Wat begon als plaatjes draaien op familiefeestjes, is uitgegroeid van het draaien in kroegen tot op het drie dagen durende artistieke festival van het Sint Janslyceum in ?s-Hertogenbosch.

DJ V komt niet bepaald uit een muzikaal gezin. Vroeger wilde DJ V graag acteur worden. Schitteren in een film leek hem onwijs cool. Gelukkig voor de echte muziekliefhebber kwam dance muziek op zijn weg en volgde DJ V zijn hart en leek een carrière als dj toch meer voor de hand liggend.

DJ V heeft een passie voor echte dance muziek. Zelf draait hij vooral house en trance, gecombineerd met alle stijlen die daarbij passen. In de loop van de jaren heeft DJ V een geheel eigen en unieke sound ontwikkeld. Zijn stijl is voort gekomen na veel luisteren en bekijken naar grote voorbeelden als Armin van Buuren, Tiësto, Marco V en dj's in de Housescene zoals Erick E en Fedde le Grand. Niet zozeer dat zijn muziek daarmee te vergelijken is maar het is meer een combinatie daarvan. De grote droom van DJ V is om door de echte feestliefhebber en binnen de grote dj-wereld gerespecteerd en geaccepteerd te worden.

Op het programma van 2007 staat Impulz in Sint Michielsgestel. In 2008 is DJ V te horen op verschillende schoolfeesten en maakt hij zijn acte de presente op het CFBeach Dance in Bloemendaal (www.cfbeachdance.nl). De line-up hiervoor is nog niet bekend, maar in 2007 waren onder andere Olav Basoki, Jamie (Di-rect), Rank 1, Ernesto vs Bastian, Mark Norman, Felix en Cor Fijneman van de partij. Een goed gezelschap waar DJ V graag mee gezien wil worden.

Een naam om te onthouden dus!

OUDE OPTREDENS VAN DJ V

  • 20 okt

KOMENDE OPTREDENS VAN DJ V

Wij hebben geen informatie over komende shows van DJ V. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: