OnOff

ONOFF brak door in de Ierse Punkrock-scene met hun album 'Hey Jack! You're Late' dat niet alleen nr. 7 in de Irish Tower Charts maar waardoor ONOFF ook de vermelding "Eén om naar uit te kijken" kreeg van het Ierse top-magazine 'Hotpress'. Tegen die tijd had ONOFF al uitverkochte zalen gevuld overal in Ierland nog voor hun album-release met shows in o.a. the Ambassador Theatre.

ONOFF's ijzersterke LIVE reputatie waarbij tijdens sommige optredens honderden mensen op het podium gevraagd werden, vuurspuwacts werden uitgevoerd of waar de band het podium opgerold werden in Flightcases, zorgden ervoor dat ze support-acts speelden voor hun eigen idolen als Falloutboy, Bad Religion, Funeral For a Friend en Therapy!, nog te zwijgen van de tours met ska punk legendes Reel Big Fish en de Heideroosjes.

2007 was het jaar waarin de band schreef aan hun nieuwe album en dan ook veel in de opnamestudio's vertoefde. Begin 2008 zien we de release van de eerste single van het album, compleet met een videoclip op de nationale televisie. De Europese release van de videoclip, single en het album is later op het jaar gepland.

OUDE OPTREDENS VAN OnOff

  • 13 - 19   jul
  • 23 jan `09
  • 29 mrt `08
  • 16 mrt `07

KOMENDE OPTREDENS VAN OnOff

Wij hebben geen informatie over komende shows van OnOff. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN OnOff

Live gezien door: