Mynor

Nederland    Genre(s): Dance - drum 'n bass

Mynor is in een ver verleden begonnen met het luisteren naar, en het kopen van hiphop en funk platen. Na een paar jaar is zijn aandacht langzaam verschoven naar drum&bass, toen noch voornamelijk jump-up. Al snel verdween de hiphop uit de platenkoffer, en kwam er drum&bass voor in de plaats. Na een jaar in delft te hebben gewoond ivm een studie is Mynor verhuist naar Rotterdam, waar hij nu nog steeds woont.
Eenmaal aangekomen in R’dam vond Mynor al snel de voordeur van platenshop en distributie Triple Vision. Het gros van de studiebeurs werd dan ook wijselijk besteed aan platen. Rond deze tijd kwamen de eerste boekingen op feestjes in Utrecht en Rotterdam binnen.

Een paar jaar later kreeg Mynor de kans om met koninginnenacht een zaal voor een goede prijs te huren in Calypso te Rotterdam waar hij toen werkzaam was. Na een gesprek van nog geen 5 minuten met Dreazz, de eigenaar van Triple Vision, werd Matrix geboekt en had Elementz een nieuwe locatie voor haar drum&bass feesten. Het resultaat was een uitverkocht feest, en het begin van een vruchtbare samenwerking.
Samen met Harsh, die samen met Dreazz aan de basis stond van Elementz, en Pamb, wiens kwaliteiten door ons al snel werden gezien, werden er op reguliere basis nieuwe Elementz feesten georganiseerd, met veel succes.

Toen er een plek in de platenshop Triple Vision vrijkwam, werd Mynor gevraagd om deze op te vullen. Twee maanden nadat Mynor begonnen was werd hij aangesteld als shopmanager. Doordat Mynor veel tijd doorbracht in Triple, werden er ook in een hoog tempo nieuwe ideeën gemaakt voor Elementz. Pamb en Harsh zijn beide ook werkzaam in Triple. Rond deze tijd werd Major League bedacht. Nog geen half jaar later was Major League I in Nighttown een feit.

OUDE OPTREDENS VAN Mynor

  • 13 apr `13
  • 30 nov `12
  • 31 dec `11
  • 23 dec `05

KOMENDE OPTREDENS VAN Mynor

Wij hebben geen informatie over komende shows van Mynor. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Mynor

Live gezien door: