Munami

Nederland    Genre(s): Dance - techno

Munami is een techno live act, bestaand uit drie leden; BJ Witkamp, Jimte Witkamp en Jonathan koek. Vanaf het jaar 2001 produceerden BJ en Jonathan afzonderlijk techno, maar hielden daarbij wel intensief contact. In 2004 kwam daar verandering in doordat BJ en jonathan besloten om de ervaringen te delen in een technoliveact; Munami was geboren.
In samen werking met vrienden organiseerden Munami ook regelmatig underground techno feesten in Utrecht onder de naam Technami. Toen Jimte op een van die feesten zijn kunsten kwam vertonen, bleek hij de perfecte aanvulling op het geluidsarsenaal van Munami.
In de livesets zoekt Munami altijd naar wegen om zoveel mogelijk interactie te hebben met het publiek, en het live-gevoel constant levend te houden. Het geluid komt bij Munami eens niet uit de laptop waadoor het anders klinkt dan liveacts die hun set grotendeels voorgeprogrammeerd hebben, en dat nacht na nacht afspelen. Muziek moet een beleving zijn, en dat is iets wat er bij techno avonden wel eens bij inschiet. Met een meeslepende opbouw, veel melodie en wisselingen in ritme, schudt Munami elke maat het publiek weer wakker.

OUDE OPTREDENS VAN Munami

  • 12 sep
  • 10 sep

KOMENDE OPTREDENS VAN Munami

Wij hebben geen informatie over komende shows van Munami. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Munami

Live gezien door: