State Dependent Memory

Ziek van hokjes en mensen die je er in duwen. State Dependent Memory houdt zich niet bezig met hoe dingen moeten klinken, hoe andere klinken of wat de trend is vandaag de dag. De muziek lijkt op alles en op niets. Ieder lid heeft andere invloeden, levensidealen, en "know how". Al jammend, sputterend en whatever komt de band tot zijn eigen sound. Soms herkenbaar, vaak anders, altijd SDM.

Begin 2000, een aantal vrienden, gemene deler de plaatselijke Kroeg, de start van weer een bandje. Na wat geknoeid te hebben met covers begint het eigen werk het licht te zien en wordt ook een naam bedacht, State Dependent Memory (SDM). Een tijdje later blijken muzieksmaak en ambities niet meer te verenigen. SDM sluit het boek in 2001 zonder demo of optreden na te laten.

Om het begin 2003 weer te openen op een lege onbeschreven pagina. Enkele ex SDM leden vinden elkaar weer en al snel wordt besloten de naam State Dependent Memory af te stoffen en in ere te herstellen. En zo geschiede!

OUDE OPTREDENS VAN State Dependent Memory

  • 18 jun

KOMENDE OPTREDENS VAN State Dependent Memory

Wij hebben geen informatie over komende shows van State Dependent Memory. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.