Havenaren

Nederland

Een groep vrienden met een voorliefde voor Hiphop die sinds 1999 als crew door het leven gaat, heeft door de jaren heen muzikale ambities gekregen. Wat begon als vrij-stijlend in de garage, heeft geleid tot het hier vertegenwoordigde muzikale gedeelte van De Havenaren, die vanaf begin 2004 zijn begonnen met optreden en produceren.
De formatie bestaat uit 3 emcees en een Dj: Mr. Lerox, Fanatiek, Strijder MC en Dj Hoedan.
Terwijl Hiphop in mainstream muziek verkeerd wordt geprojecteerd, brengen De Havenaren echte Hiphop zoals het hoort te zijn. Tussen alle commerciële en hype gerelateerde producties onderscheiden De Havenaren zich van het gros met bewuste, diepgaande teksten ondersteund door Dj cuts. Omdat alle leden muziek produceren zijn er verschillende soorten beats beschikbaar voor de groep.
In de hoop om via de muziek mensen bewust te maken van hun boodschap, en erkenning te verkrijgen in muziekland, blijft voor De Havenaren de voornaamste reden van muzikaal bezig zijn de energie die ze uit Hiphop halen.

Momenteel wordt er gewerkt aan een Demo Album en een Internationaal Collaboratie Album. Beiden zullen dit jaar op de site verschijnen.

OUDE OPTREDENS VAN Havenaren

  • 16 sep
  • 05 mei
  • 24 feb `05

KOMENDE OPTREDENS VAN Havenaren

Wij hebben geen informatie over komende shows van Havenaren. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Havenaren

Live gezien door: