Strike In Time

Uit: Eindhoven - Nederland    Genre(s): Rock - hardrock Punk - hardcore Punk - punk

Strike in Time maakt oldschool-achtige hardcore waar wat invloeden van punk en metal in verwerkt zijn. De 2 zangers maken het geheel energiek en de show sfeervol!

Strike in Time is begonnen begin 2003. Guy & Frank hadden een advertentie op internet geplaatst voor muzikanten die op zoek waren naar een HC-band. Tom & Thomas reageerden en na een beetje praten drinken was de band geboren! Ze begonnen met oefenen, het schrijven van nummers en coveren.
Na ongeveer een jaar begonnen de optredens langzaam binnen te stromen maar er was nog geen bassist!

Ze besloten Patrick te vragen om hun uit de brand te helpen bij een aantal shows. Aardig als hij is heeft hij ze geholpen met het doen van een paar optredens. Strike in time bedankten hem voor deze dienst maar ging verder met de zoektocht naar een bassist. Begin 2004 kwam Tom Joris tegen in 013 en na een paar gesprekken besloot Tom joris uit te nodigen bij een repetitie. Na deze repetitie was duidelijk dat Joris de goede bassist was.

Na een jaar optredens en nummers schrijven werd besloten een demo op te nemen en deze is opgenomen in de zomer van 2005 in Midas Studio Lokeren. Gedurende deze dagen deed Maurits de gastzang op een nummer(Left for Nothing). Maurits had al eerder enkele nummers live meegezongen en het resultaat op de demo maakte het voor iedereen duidelijk dat er een 2e zanger aan te pas ging komen! Op dit moment is de band bezig met het schrijven van nummers voor 2 zangers. Dit was het verhaal tot dusver!!!

OUDE OPTREDENS VAN Strike In Time

  • 28 jan `07
  • 28 jan `05

KOMENDE OPTREDENS VAN Strike In Time

Wij hebben geen informatie over komende shows van Strike In Time. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Strike In Time

Live gezien door: