Thomas Blug Band

Thomas Blug is een bekende gitarist in zijn geboorteland Duitsland en stond samen op het podium met o.a.: Percy Sledge, Snap! Al Jarreau, Culture Beat en No Angels. Ook speelt hij regelmatig live mee met Tic Tac Toe ( ook wel de Duitse Spice Girls genoemd ), Rainbirds ( een Berlijnse formatie ), de Duitse zanger Purple Schulz en is hij aanwezig op de Music Trade Shows, die over heel de wereld te zien zijn. Zijn trouwe 1961 Stratocaster, is altijd zijn metgezel tijdens zijn kleurrijke muzikale carrière.

Thomas heeft drie instrumentale solo albums op zijn naam staan. Deze bestaan uit zijn debuutalbum "The beauty of simplicity", "Electric gallery" en "21st century guitar", maar ook een live DVD "Thomas Blug and friends live in Raalte, Holland". Zijn band bestaat uit Europas beste muzikanten als Thijs van Leer van Focus op Hammond B3 en op fluit, Raoul Walton (opgegroeid in NJC/USA) op basgitaar en Wolf Simon, één van Duitslands meest gevraagde solo drummers. Op zijn website kun je beeld –en geluidsfragmenten vinden van zijn CD’s en DVD.
De 5.1 DTS mix van zijn DVD, is gekozen en gebruikt als “Geluids Referentie” van Europa’s grootste computer magazine, Computer Bild.

OUDE OPTREDENS VAN Thomas Blug Band

  • 18 mei `11
  • 20 apr `05

KOMENDE OPTREDENS VAN Thomas Blug Band

Wij hebben geen informatie over komende shows van Thomas Blug Band. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Thomas Blug Band

Live gezien door: