Paralyzed

Uit: Oostzaan - Nederland    Genre(s): Pop - ballads Pop - alternative/indie

De alternatieve rockband Paralyzed heeft een afwisselend eigen repertoire dat varieert van ingetogen gitaarpop tot stevige rock met metal- en emo-invloeden. De bandleden komen uit de omgeving van Zaanstad en zijn gemiddeld 19 jaar.
Ontstaan uit de workshoprondes van de Popschool in Zaandam timmert Paralyzed sinds begin 2002 aan de weg. Met het afwisselende eigen repertoire vult de band vele zalen in de Zaanstreek (waaronder De Kade) en daarbuiten. Voor de lokale radio wordt een akoestische set gespeeld. Het optreden in de Zaanse voorronde van Noord-Hollands Glorie in 2003 levert de publieksprijs op. In maart 2004 verschijnt de EP ‘A Taste of Life’ in eigen beheer, gevolgd door ‘The Day You Stole Gravity EP’ in mei 2005.
Paralyzed wil zoveel mogelijk optreden om de ontwikkeling die in gang is gezet in gang te houden. Met elk nummer wordt met veel energie geprobeerd de toeschouwer aan het denken te zetten en zich mee te laten voeren door de muziek.

OUDE OPTREDENS VAN Paralyzed

  • 28 sep `07

KOMENDE OPTREDENS VAN Paralyzed

  • 19 apr `24

CD-RECENSIES

Paralyzed A Taste Of Life cover

Paralyzed - A Taste Of Life

Enige zelfkennis is Paralyzed niet vreemd. En nee, dat uit zich niet in de bandnaam, maar in het begeleidend briefje. Verontschuldigend bijna, staat er op het briefje dat ‘we nu een nieuw stel...

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: